Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Εξυπνοβλακιστικο Marketing ή Πώς να σε ψηφίσουν οι Ττοπουζοκυπραίοι

Έχουμε φτάσει σε νέα όρια του εξευτελισμού μέσα από την εφευρετικότητα των υποψήφιων βολευτών σε αυτή την πόλη! Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος πείθεται με τέτοιες μεθόδους και αν τελικά εκλεγούν αυτά τα φρούτα, ποιος θα μας σώσει? Τα τελευταία πιο τρανταχτά παραδείγματα προέρχονται από τη Λεμεσό και μάλιστα από το ίδιο κόμμα.

Προεκλογική μάζωξη σε μπαρ ξανάκουσα. Οκ, ας πούμε ότι το δέχομαι. Σε νυχτερινό club όμως, μετά τις 12 πμ. και με το πρώτο ποτό κερασμένο από τον υποψήφιο, έτσι ρε παιδί μου, για να το πιεις στην υγεία του (!), ε αυτό ομολογώ είναι το λιγότερο ευρηματικό! Αφού όμως προέρχεται από υποψήφιο, ο οποίος είναι εκλελεγμένος δημοτικός σύμβουλος, συμμετέχων δε και στην επιτροπή πολιτιστικών εκδηλώσεων, τί να πω? Πραγματικά το παιδί ξέρει να προωθεί τον πολιτισμό σε κάθε ευκαιρία! Θυμήθηκε και τα φοιτητικά του χρόνια φαίνεται, αφού η φοιτητική παράταξη αυτού του κόμματος, δεν είχε και άλλες εκτός από τέτοιες μεθόδους κάθε που πλησίαζαν εκλογές. Επόμενή του κίνηση θα είναι οργανωμένο προεκλογικό ταξιδάκι στην Μύκονο, με κερασμένο το εισιτήριο της επιστροφής! Μην πάνε εκεί οι ψηφοφόροι και μετά ξεχάσουν να γυρίσουν για τις εκλογές!!!

Δεύτερο τραγελαφικό παράδειγμα από συνυποψήφιο του ιδίου κόμματος, κάτι που με αναγκάζει να τους εισηγηθώ να αλλάξουν PR manager. Προεκλογική μάζωξη μόνο για γυναίκες ψηφοφόρους (οκ, δεν είναι κακή ιδέα) δωρεάν συμμετοχή σε κλήρωση για μια τσάντα Luis Vuton αξίας € 500 (αν δεν είναι τελικά μαϊμού).

.......

....... Τώρα αυτό είναι σοβαρό? Γιατί εγώ για προσβλητικό το παίρνω. Και ο άνθρωπος διαφημίζει ότι είναι και επιστήμονας. Με πτυχίο ή χωρίς, δεν φαίνεται να καταλαβαίνει πως έτσι το μόνο μήνυμα που περνάει στις ψηφοφόρισσές του είναι ότι τις θεωρεί θύματα του υπερκαταναλωτισμού και του lifestyle και ως τέτοιες προτίθεται ο ίδιος να τις αντιμετωπίσει.

Έλεος! Έλεος! Έλεος! Μέχρι που σκέφτομαι να αθετήσω την απόφασή μου να ρίξω άκυρο και να ψηφίσω οποιονδήποτε άλλο που θα είναι λιγότερο χειρότερος από αυτούς τους δύο!

1 σχόλιο:

the Idiot Mouflon είπε...

ΟΥΤΟΠΟΣ


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ

ΨΗΦΟΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

(Επαρχία Λευκωσίας, σόρρυ.)