Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Μεθαδόνη σε Γυμνασιόπαιδα

Και για να μην ξεχνιόμαστε και να νομίζουμε ότι τα ναρκωτικά είναι προσιτά ή σκοτώνουν μόνο rockers και superstars...

Έκαναν την εμφάνισή τους και στην Λεμεσό. Δόθηκαν από άγνωστους σε παιδιά του Γυμνασίου και φυσικά κατέληξαν στις πρώτες βοήθειες.

Τα Strawberry quickies είναι ένα είδος μεθαδόνης σε κρυσταλλική μορφή. Κυκλοφορούν σε συσκευασίες ζαχαρωτών, που μοιάζουν με τα γνωστά pop rocks, σε διάφορες "γεύσεις" και μάλιστα έχουν την ανάλογη μυρωδιά.

Φυσικά, δεν υπάρχει λόγος υπερβάλλοντα πανικού. Η εφαρμογή της γνωστής συμβουλής "μην δέχεσαι τίποτα από αγνώστους" είναι η καλύτερη λύση.

Αυτή η βιομηχανοποιημένη νέα εμφάνιση με προβληματίζει πραγματικά. Μια εισαγωγή τόσο μεγάλη δεν είναι δυνατόν να έρχεται συστημένη στο ταχυδρομείο. Κάπου υπάρχει μια τρύπα που χρειάζεται να κλείσει, κατά λιμάνι μεριά ίσως?

3 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Δαμέ τα βαρβιτουρικά / μπένζοδιαζεπ. της μαμάς τζιαι τα ρίταλιν εγίναν νόμισμα για τους μιτσιούς τζιαι ανησυχούν μου για "κακούς αγνώστους" που θα τους δώσουν κουφέτα;

nahna είπε...

Σωστός Mouflon, αλλά θεωρώ πως εν τσας διαφορετικό οι μιτσιοί να γυρεύκουν τα ηρεμιστικά της μάνας τους που το να βάλουν στο στόμα τους ό,τι τους διούν.

Okyalos είπε...

H μεθαδόνη δεν είναι τόσο επικίνδυνη ουσία.
Πολυ χειρότερη ειναι η καταχρηση ολών των άλλων οπως λεει και το αγρινο